SHRNUTÍ POSLEDNÍCH PÁR DNÍ - NÁKUPY, OLOMOUC ...

O víkendu jsme byli v Olomouci za kamarádem. Šli jsme do ZOO, na KICK ASS 2 a pak jsme byli v McCafé a já měla naprosto skvělý karamelový machiato (bylo fakt skvělý).





Na film vám opravdu doporučuji jít, mě se to moc líbilo ! 
Přidávám písničku která byla v závěrečných titulkách




A nyní přichází na řadu očekávané "spíše" kosmetické NEW IN =)


V DM jsem si koupila za 150 bodů slevovou knížku a koupila příteli antiperspirant. Tuto Rexonu již měl a říkal, že nic lepšího v životě neměl a rozhodně to doporučuje =)


K svátku jsem od svého milého dostala šampon a "styling" sprej - pro objem účesu.
Jsem s nimi spokojená. Krásně voní, nemastí vlasy a objem dodává.


Dostala jsem také řetízek se jménem, taštičku a diář =)


Kryt na mobil, taktéž od Jiříčka =)



Byli jsme na nákupu v LIDLu a našla tam tyto bonbóny. Stály dvacku. Jsou moc dobré a připomínají mi ty bonbóny co se prodávaly dříve. Nevím jak se jmenovaly ale byla to jahoda+smetana a snad broskev+smetana.


Sestra byla ve Vídni a koupila mi krém (původně jsem chtěla zázvorový sprcháč, ale nevadí). Voní moc hezky, rychle se vstřebává.


Sprcháč a krém (máslo) z Marionnaud - limetka + kokos. Voní hezky. Krém se mi špatně nabírá - když mám teplé ruce tak mi hned "odteče" zpátky do kelímku =D Takže si myslím, že ten kokosový olej tam bude


Od sestry k svátku - řetízek tuším z Primarku =)


YVES ROCHER PURE LIGHT 200

Jelikož mi ani jeden z mých XX make-upů nevyhovuje, protože jsem se opálila, tak jsem si musela koupit tmavší make-up.


Make-up je velice lehký a musím říct, že se s pletí vyrovná úplně úžasně (líp než Rimmel match perfect) a splyne že není poznat na pleti ani na přechodu mezi make-upem a pletí na krku. Opravdu jsem spokojená. Dá se vrstvit, takže lze docílit vyššího krytí.
Běžná cena kolem 410,- Kč ale byl v akci (knížečka) za 265,- Kč (myslím)

 

RIMMEL STAY MATTE 003

Pudr mám sice bronzer a tmavší od Avonu, ale všechno bylo pořád i tak světlý =D


COLOR TATTOO 65 PINK GOLD

Už dlouho jsem se chystala že CT dám ještě jednu šanci (koupila jsem si ty fialový, víš) a vybrala si tento odstín.
Jelikož mám od DMka ještě slevu 50% na libovolné množství stínů od Maybelline tak si ještě nějaké vyberu, ale netuším jaké, protože mám světlé oči a nosím fialové brýle - tak aby to ladilo a používala jsem to.



ASTOR SOFT SENSATION LIPCOLOR BUTTER 009

Chtěla jsem 007 - světle fialovej, ale nebyl ani jeden, sakra. Tak jsem si vzala tento a na fialkový si počkám až bude někde v akci ;)

Pigmentace se mi líbí, nedokážu ji porovnat s jinými produkty (např. Revlon), ale jsem spokojená.
Parfemace se mi líbí a chuť je hodně podobná vanilkovému cukru, což je dobrý nápad ;)




Bohužel docela leze do "vrásek" :(


Byli jsme v IKEA a já si konečně pořídila své vlastní závěsy !!!
Nemohli jsme se dohodnout jaké. Jirka si stál za tím, že žádné nejsou potřeba, ale chlapovi těžko vysvětlím, že chci mít v pokoji něco podle sebe a ne podle jeho maminky ... Nakonec polevil.

Vybrala jsem si tyto krásné, fialové závěsy které téměř nepropouští žádné světlo (ráno v 8:00 tma jak noci). Jelikož se ale prodávají v délce 3m (což asi nikdo nevyužije) tak jsem je s maminkou rozpůlila a vznikly mi tak dvoje závěsy (4ks). A to se za 499,- Kč vyplatí, protože metr tak kvalitní látky za 85,- Kč  nikde neseženete.

Kéž by bylo jednoduché předělání celého pokoje ku obrazu mému jako nandání závěsů :D


FLER VÁBENÍ : VUCHU STYLE

Při mém častém okukování FLER jsem narazila na tuto velmi šikovnou slečnu/ženu, která vytváří velice zajímavé a líbivé šperky. 
Přesně to, co se mi líbí. Kombinace barev je u všech výrobků doladěná do detailů a tak je vše (soudě dle fotek) opravdu dokonalé.
Já jsem si sice zatím nic nekoupila, protože momentálně šetříme kde se dá, ale myslím, že neodolám a brzy podlehnu.








RAINBOW EYES

Kdo říká, že ženy jsou namalované přitažlivější či nápadnější tak kecá. Dnes jsem s tímto chodila celý den po domě a absolutně nikomu to nepřišlo divné a nikoho to ani nijak "nevzrušilo". Vůbec jsem se nemusela malovat a nikdo by si toho taky asi nevšiml. Ale vem to čert - dělám to proto abych se líbila sobě!

Poslední dobou zkouším různé barevné kombinace, ale tuto jsem měla dnes poprvé. Podobné líčení jsem viděla u Péti LH, ale já použila trošičku jiné barvy (hlavně taky mi tyrkysová sedí k růžové víc než zelená, ale vem to čert).




MAKE-UP: Rimmel match perfect 100
PUDR: NYC Smooth skin pressed face powder 701A translucent
TVÁŘENKA (která není vidět): Yves Rocher 10 . Teint clair rosé
BÁZE POD STÍNY: Essence colour arts (je tekutá a lepkavá - to pravé když potřebujete intenzivní pigmentaci)
STÍNY: ELF STUDIO Paletka 100 očních stínů - Limitovaná Edice
ŘASENKA: Dermacol Excelence (doporučuji na objem!!!)
LINKY: Essence gelové linky
RTY: Maybelline Color Whisper 310 Mad for Magenta


LADY GAGA FAME





První vůně od Lady Gaga, ženy, která nikdy neuznává status quo a zpochybňuje všechny existující průmyslové standardy. Tam, kde bylo světlo, přináší temnotu. Tam, kde byla zář, přináší tajemno. Tam, kde se dařilo, vyžaduje zhoubu. Výsledkem je Lady Gaga Fame, okázalá, jemně květinová vůně, která má stejně černou barvu jako duše slávy, přičemž flakón vůně je transparentní.

Vizionářská Lady Gaga, nazývaná jako „Mother Monster“,si vybrala kreativní tým, aby zrodil její první vůni. Hlavní parfumér Richard Herpin ve spolupráci s Honorine Blanc a Nathalie Lorson zkombinovali vonné ingredience unikátním způsobem. Kreativní tvůrce Steven Klein byl požádán, aby pro tuto vůni stvořil neopakovatelnou reklamní kampaň. Společně zhotovili vizi jasných i temných stránek, které s sebou nese sláva.

Parfém je zahalen v TEMNÉM AKORDU, jehož základem je Belladonna ,jedovatá rostlina, kterou používaly posedlé krásy chtivé ženy již od 18. století. Pálené kadidlo zahaluje auru zakázaného ovoce a vytváří sladké, fatální pokušení. Z těchto temnot se vůně rozvíjí do SMYSLNÝCH AKORDŮ okázalosti, směsi tekoucího medu, šafránu a meruňkového nektaru. SVĚTLÉ AKORDY přinášejí velkolepost. Tato bohatá květinová poezie z drcené tygří orchideje a jasmínu sambakového ztělesňuje nadčasovou krásu.

INT VETERAN RALLYE KUTNÁ HORA 2013

Mezinárodních závod historických vozidel do vrchu, který navazuje na dlouholetou tradici pořádání veteránských závodů v Kutné Hoře.

Do závodu se mohou přihlásit pouze majitelé historických vozidel, jejichž rok výroby je do roku 1936. O jejich výběru a účasti v tomto závodě rozhoduje Národní technické muzeum, které hodnotí dobrý technický stav a originální vzhled.

Jedná se o prestižní závod, který nabízí účastníkům výhody, se kterými se zúčastnění nemají možnost setkat u jiných závodů. Účastníci neplatí žádné startovné, získávají ubytování, stravování a ostrahu vozidel zdarma.

Cílem závodu je vysoká úroveň a jednou z priorit jsou hodnotné ceny a dary pro všechny účastníky. Každá zúčastněná posádka obdrží pamětní list a dárek. Vítězové získávají zajímavé peněžité ceny, skleněné trofeje a dary partnerů. Jméno vítěze každého ročníku je vyryto na velkém putovním poháru.

Dějištěm akce je Kutná Hora zapsaná na Seznamu kulturního a přírodního dědictví UNESCO, která se honosí celou řadou tradic, mezi něž se zařazuje další, a tou je spojení historického města s historickými auty.













Akce tohoto typu - fotím a zároveň se něco dozvím + trhy se mi moc líbí, ale v okolí jich není tolik. A když jsou, tak se to časově prostě nehodí. 

Tento víkend jsme si ale čas udělali a vyrazili do Kutné hory se podívat na stará autíčka. Musím říct, že některá jela velice svižně do kopce a některá naopak jela pomalu a docela "voněla", ale to k tomu patří =)

Celkem jelo asi 40 závodníků - od 10:00 do cca 11:00.

Jakmile všichni dojeli svůj závod, přemístili jsme se na Palackého náměstí kde probíhal další program. Jelikož bylo vedro, tak jsme se moc nezdrželi. Já si koupila trdelník (říkám tomu prdelník, ale vem to čert) a pomalu jsme jeli domů.

Stánkařů tam moc nebylo. Několik hlavních stánků s různým zbožím - modely autíček, klobouky, Klasa, Hello, nějaké maso, sýry aj. prostě klasika - trhy, nic co by nás zaujalo, ale ani nic, co by nás odradilo od toho - jít se příští rok podívat znovu.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS