ESSENCE & CATRICE VÝPRODEJ !

Ráda bych vás pozvala na další výprodej kosmetiky Essence a Catrice, který se bude jako vždy konat v Praze. Termíny jsou vždy dopředu neznámé, ale včas vám dají vědět.
Já bohužel na výprodeji nebudu, jelikož přítel jede na školení do Brna. No nevadí, snad příště - aspoň ušetřím.

Vy ale pokud máte čas, neváhejte a jeďte se podívat. Sem tam narazíte na pěkné kousky ;) 
Já tam minule potkala i kosmetiku zn. Lirene ;)


NEW IN

Tak jsem včera byla na nákupu v té Tetě co mě měla zruinovat. Nakonec se tak vůbec nestalo.
Jediné co jsem si včera za celé dopoledne v Brně koupila, byl krém od Neutrogeny na moje suchá chodidla, Yankee Candle vosk a balzámky na rty od Miss Sporty.

K těm balzámům bych vám ráda napsala něco víc, ale nevím co, protože nikde na internetu jsem nic nenašla. A to ani na zahraničních stránkách. Asi je to moc horká novinka nebo nevím :D
Každopádně jsou boží. Jsou jako od Maybelline - Color Whispers. S tím, že tyhle mají úžasnou ovocnou chuť. Já jsem s nich nadšená !! A mooožná si koupím další, protože na výběr měli snad ještě 6 různých barev.

Color Tattoo jsem si nakonec nekoupila, protože ty co jsem chtěla, mají asi jen v DMku :\ V Tetě mají pořád ty základní barvy.
Pudr od Rimmelu jsem si taky nevzala, protože 003 bylo moc tmavé (sice ho doma mám, ale je opravdu spíš na léto).
No a laky Miss Sporty byly rozebrané, takže tam se taky nic nekonalo.

Ještě se v týdnu dostanu v Čáslavi do Tety, tak třeba tam něco koupím. Uvidím.



TETA NÁS CHCE ZRUINOVAT (NEBO MĚ MINIMÁLNĚ)

Dostal se mi do rukou leták drogerie Tety. A to nebylo dobře. Fakt že ne. Alespoň pro moji peněženku. Hned na první straně laky od Miss Sporty za 15,- Kč ... co jsem občas šla kolem jejich stojanu, ty barvy nejsou marný. Takže když budou mít zrovna tyhle dvě nalevo, bránit se jim nebudu. Doma asi 3 laky od Miss Sporty mám, a nebylo to o nic horší než laky Essence, které stojí kolem 60,- Kč.

Zdě mě toho zaujalo tolik až se mi chce plakat :D
Miss Sporty lesk na rty v tužce je podle mě novinka, a za páďo ráda jednu vyzkouším :)
Produkty MaxFactor vynechám. Nikdy mě tam nic nezaujalo. Žádnej must-have ani nic extra co by jiné značky neměly.
"Rocketka" je pro mě zapovězená, vzhledem k tomu, že mám přes 20 řasenek. Ráda bych ji zkusila, ale nejde to.
Báze Dermacol - stále ji doma mám, nepoužívám. Teda, používám, ale málo. Je mi příjemnější ta od Rimmelu, protože je krásně krémová.
Color Tattoo - pokud bude výběr, tak beru. Doufám že mě nezklamou. Doma mám Eternal silver, Pink gold, Endless purple a Mauve Crush.
JAKÉKOLIV mono stíny mám taky zapovězené - doma jich mám tunu, takže sorry Gábino.
Rtěnky od Rimellu - pokukovala jsem po nich v sobotu a váhala - už nebudu a minimálně jednu si prostě odnesu ! :)
Možná sáhnu po pudru Stay matte. Už dlouho brousím dno a je tam jen okraj :)))


A tady ... jediná věc na kterou se klepu jak duchny před Kaufáčem v šest ráno - Katy Perry Killer Queen - Oh so sheer! 
Když jsem na ni narazila asi před 2 měsíci, se ségrou jsme si prostě řekly, že to je jasnej must-have ať to voní jak chce. Gůglily jsem a došly na to že to je limitka. Tak si říkám, že to je na prd a že to neseženem nikdy! Koukla jsem na e-bay, amazon atd. a všude to vycházelo že 100ml za 2000,- Kč ! Takže to jsem prostě zamítla a rozhodla se tuto vůni oželet.

A co se nestane ?! Tetka ji začne prodávat ! ŽENIÁLNÍ ! A já ji budu mít k narozeninám od sestřičky !  Jo !



A co vaše peněženky ? Už brečí ? Nebo jste ji raději zamkly do trezoru ? :))))
Já jsem na tyto produkty čekala jak na Boží smilování až budou v akci ... a hurá. Jen je na prd, že takhle naráz všechno.

[ MOTD ] RŮŽOVOFIALOVÁ




Před týdnem jsem dostala chuť na růžové líčení, ale měla jsem prázdniny a tak jsem nechávala pleť odpočívat (a taky jsem byla nemocná). Teď už jsem však zdravá, do školy chodím, tak jsem dnes nahodila růžovou. Nebojte se výrazných barev, nikdo na mě necivěl divně, a to se cení! :D







Růžové stíny - Dainty Doll 007 Lollipops and roses
Fialové stíny - INGLOT 325
"Báze" pod stíny - Maybelline ColorTattoo 65 Pink Gold
Řasenka - Maybelline Collosal Smoky Eyes
Linky - Fix Essence waterproof
Báze - Rimmel stay matte
Make-up - Skin79 Snail nutrition
Pudr - Rimmel Stay matte 003 Peach glow
Tvářenka - HEAN 6 Cappuccino
Rozjasňovač - PUPA softness eyeshadow 05 a Primark baked eyeshadow
Rty - bezbarvý balzám Hurraw!

Nehty
Bílý podklad - Gabriella Salvete 148
Neon - Dermacol 01 NEON Yellow

[ RECENZE ] TVÁŘENKY HEAN

Polskou značku HEAN téměř nikdo nezná, ale sem tam jsem na nějakém blogu něco zahlédla. Dnes jsem byla v drogerii a všimla si ve výprodeji něčeho, co mi strhávalo pohled bokem ... říkala jsem si, že HEAN jsem už někde viděla, ale nedokázala jsem si vybavit souvislosti. Podívala jsem se tedy, co to tam vlastně leží. Dvě tvářenky. Dvě jediné samotinké tvářenky. Barvičky krásné, jemné. Cena 9,90 Kč. Není nad čím váhat, ikdybych to měla vyhodit :D

Co se ale nestalo, čekalo mě obrovské překvapení. Tvářenky mají nádhernou barvu, jsou bombasticky pigmentované, nezapáchají chemii a ani nepráší. 20 korun za dvě skvělé tvářenky, tohle bude kauf měsíce!

FOTKY JSOU ZKRESLENÉ - FOCENÉ POD LAMPIČKOU. POSLEDNÍ FOTKY S BLESKEM ODPOVÍDAJÍ REALITĚ.





ODSTÍNY TVÁŘENEK - JÁ MÁM 1 ČOKOLÁDA A 6 CAPPUCCINO


[ RECENZE ] AVON SPEED DRY SWIFT SHERBET

Včera jsem zmiňovala krásný odstín RED WINE, dnes si dáme naopak nějakou světlou barvičku. A to právě tuto oranžádu jménem SWIFT SHERBET. Už nám pomalu začíná jaro a tak je třeba vytasit veselé jarní (pastelové) barvičky.

Tak jako jsem byla nadšená z odstínu RED WINE, tak jsem z této barvy naopak zklamaná. Hodně blbě se nanáší a fakt se musíte naučit s tímto lakem pracovat. Schne opravdu rychle a krytí je velice nepravidelné, takže to chce čas. Nelakujte si s ním nehty když spěcháte - nebude to pěkný, fakt že ne.

Je potřeba aplikovat nejméně 2 vrstvy a je potřeba s lakem pracovat rychle, protože schnutí je bleskurychlé.

Barva je docela pěkná, ale mě se na mých nehtech nelíbí, nevím proč. Světlé barvy jsou fajn, ale ne každá mi sedí.






[ RECENZE ] AVON SPEED DRY RED WINE

Jelikož mám zánět dutin a vše mě bolí, tak na víc než recenzi laku na nehty se opravdu nezmůžu. Nezlobte se na mě. Zrovna teď když mám nápady na líčení a konečně je venku i světlo, tak onemocním. Štve mě to, nenadělám nic. V pondělí musím odevzdat seznam literatury k maturitě a taky Podnikatelský záměr a nic z toho nemám. To bude ještě sranda. Musím se na to ale už zítra vrhnout, protože to bude zlý.

Dnes jsem se rozhodla nalakovat rudou. A to zrovna touhle novinkou v mé krabici. "Dostala" (rozuměj, vybrala, objednala aby měl přítel co k MDŽ) jsem ho od přítele a musím říct, že barvička je krásná, moc, ale není to ta co byla na obrázku. Podle obrázku to mělo být světlejší a možná víc růžovější. Ale mě to nevadí, protože tuto barvu nemám a je moc pěkná. Mám sice podobný lak od Gabriella Salvete, ale není to úplně ono.

Barva je krásná - jak napovídá název, vínová. Představte si červené víno, tak přesně taková. Je totiž možné že fotky trochu zkreslují, ale snažila jsem se to na fotit tak, aby to bylo co nejvěrnější, tak mě prosím nekamenujte. Pořád je totiž barva na fotkách věrnější, než to v katalogu, a to prostě musíte ocenit :)

Rychlost schnutí laků SPEED DRY je opravdu bezkonkurenční. Není to sice slibovaných 30 sekund, protože musíte aplikovat 2 a více vrstev, ale snaha se počítá a za to mají u mě malé plus. Vždy jsem byla se schnutím těchto laků nadmíru spokojená, což se u jiných značek prostě nedaří.

Celkově jsem s těmito laky spokojená, doma už jich několik mám, a kdyby jich nebylo tolik, tak si vezmu další, protože jsou opravdu kvalitní.



JARO V RESERVED

V Reserved jsem již několikrát nakupovala (především ve výprodeji) a musím říct, že se tam objevují opravdu krásný kousky a ceny jsou kolikrát taky moc pěkný, že ani není třeba slev :) A když už na slevy narazíte, tak jsou opravdu krásný. Tehdy jsem nakoupila trička po 69,- Kč a okukovala jsem plno věcí a většinou vše pod 200,- Kč :) Což je krásný.

Vybrala jsem pár kousků které mě zaujaly, ale každému se líbí něco jiného. Doporučuji vám, mrkněte tam ;)


Tílko 169,- Kč              |            Baleríny 249,- Kč
 

Košile 699,- Kč            |           Kalhoty 130,- Kč

Kalhoty 890,- Kč         |         Košile 549,- Kč        |          Kalhoty 899,- Kč

Mokasíny 449,- Kč       |       Kabelka 899,- Kč        |         Košile 699,- Kč
 
RESERVED VÝZVA PRO WWW.BLOGERKY.CZ

[ RECENZE ] GABRIELLA SALVETE STARS


Pískové laky od Gabriella Salvete už tu s námi nějaký ten pátek jsou. Bylo nám představeno 18 odstínů a jeden je krásnější než ten druhý a pokud si máte vybrat jen jednu barvu, máte problém. Vím o čem píšu. Sama mám doma už 5 barev a mám co dělat abych neběžela pro další.

Proč? Laky jsou opravdu kvalitní. Schnutí je rychlé a výdrž je nadprůměrná. Portfolio barev je opravdu bohaté a pestrobarevné (ano, žádné "nudné" barvičky zde nenajdete - snad možná v budoucnu?).



NEJNOVĚJŠÍ PŘÍRUSTEK VE SBÍRCE - 12 LOLA
Když jsem byla naposledy v drogerii, vydala jsem se ke stojanu Gabrielly Salvete okouknout novinky ... no, nic z novinek tam nebylo, tak jsem koukla na pár "pískáčů" a všimla si pár barviček, které mě zaujaly. Bylo těžké vybrat si jen jednu (69,- Kč kus) barvičku. Nakonec jsem zvolila tuto nenápadnou, avšak krásnou světlou růžovou. Na nehtech není vůbec růžová, spíše taková smetanová ... ale ani ne smetanová, spíš jakoby do smetany spadl kousek lososa =) :D




Jak můžete vidět na této fotografii, nápisy se docela ošoupou a nevypadají vůbec pěkně, což je škoda, protože si plánuji konečně už zprovoznit poličku na laky a tohle se mi tam nelíbí, resp. nechci nikomu ukazovat ošklivé ušmudlané laky (přestože jsou pořád uloženy v krabici a nic se s nimi neděje). 

LILA   |   SAPPHIRE    |    BLU IMPERIALE    |    LOLA    |    MISTERO GREY

LILA - nevýhoda laků s třpytkami (ne všechny odstíny je mají) - po čase sedá ke dnu a stěnám, lak tuhne.

OBLÍBENCI - BLU IMPERIALE a LOLA
A co vy? Zajisté máte taky nějaký pískový lak, pochlubte se oblíbeným odstínem =))

[ PREVIEW ] CATRICE HAUTE FUTURE

DUBEN - K DOSTÁNÍ V ČESKÉ REPUBLICE





 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS