[ RECENZE ] BOURJOIS ROUGE EDITION 12 HEURES - RTĚNKA CO S VÁMI VYDRŽÍ DLOUHO !

Když mi přišel domů balíček a vypadly na mě tyto rtěnky, nevěřila jsem vlastním očím. Takové radosti najednou a pomyšlení na to, že si to ani nezasloužím. 

Nejdříve nás překvapilo velvetové mazátko na rty a nyní rtěnka, která s vámi vydrží celý den. Myslíte že to je nemožné? No, z části ano. Ale o tom více o pár řádků níže =)


BOURJOIS UVÁDÍ NA TRH RTĚNKU S 12 HODINOVOU VÝDRŽÍ V 8 ODSTÍNECH !






Rtěnka slibuje 12 hodinovou výdrž a hydrataci rtů

Ano, každá z nás by mohla z vlastní zkušenosti potvrdit, že hydratace a výdrž nejde k sobě. Bourjois se ale podařilo skloubit oboje, tak aby to fungovalo. Jasně, 12 hodin to nevydrží - nesměli by jste jíst ani pít, ale takové to olizování rtů atd. to zvládne. Celkově je výdrž hooodně dobrá. Když třeba piju (a to i chvíli poté, co si rtěnku dám na rty) tak mi nezůstává obtisk rtů na sklenici/hrnečku. Horší to je pokud pijete z flašky a když jíte, tam už se rtěnka prostě neudrží a musíte ji oživit další vrstvou. Pak ale vydrží tak dlouho, dokud zas nebudete něco jíst. Podle mě je tohle opravdu obdivuhodný výkon a Bourjois za to chválím. Opravdu z toho jsem nadšená.

A co hydratace? Ano, ta zde skutečně je. Sice ne tak jak si asi většina představí, ale to, že mi rtěnka vydrží na rtech dlouho a nestahuje mi rty, ani se mi netvoří šupinky - to beru jako "splnění" toho, že je hydratační. Vždy když jsem totiž nějakou rtěnku, která byla dlouhotrvající měla na rtech, tak mi po cca půl hodině a déle začala hrozně rty stahovat a kolikrát se mi začaly dělat i takové suché "šupiny" a to prostě není hezký :\ Proto se rtěnkám docela vyhýbám - nenašla jsem žádnou spolehlivou. Až nyní. Tyhle rtěnky mohu opravdu doporučit, protože to co umí je fajn.

Parfemace je zde slabá, trošku mi to připomíná právě Velvet rouge, ale tohle je opravdu o dost slabší.

Rtěnky jsou dobře krycí a mají sametový finish, což se mi hrozně líbí - vypadá to přirozeněji.

Na následujích fotografiích je vidět rtěnku, jak se slévá do rýh, ale to se děje jen po aplikaci. Během pár minut a pár promnutí rtů je to pryč a barva je krásně jednolitá a sametová =) Já jsem fotila na rychlo, proto se rtěnka nestihla usadit (podzim, málo světla, málo času stihnout světlo)


Kliknutím na malou fotku otevřete velkou, stojí to za to ! ;)



28 • Pamplemousse pour p'tite frimousse - lehce korálový odstín s ledovým odleskem, velice mě překvapila


29 • Cerise sur le lipstick - takový cihlově oranžový odstín - když nechcete červenou, zkuste tuto !


30 • Prune afterwork - Bourjois ví na jakou barvu mě nalákat - a nejen mě! Nádherná švestková rtěnka, mého srdce šampion a láska na první pohled



31 • Beige shooting - krásná nude rtěnka s lehce studeným narůžovělým odstínem


32 • Rose vanity - krásná studená růžová 


33 • Pêche cocooning - velice přirozený odstín (moje rty, ale živější) 



34 • Cherry my cherie - nádherná rudá barva. Na ruce červeno-růžová a na rtech rudá s růžovými odlesky, jak kouzelné a geniální ! 


35 • Entry VIP - výrazná růžová ale rozhodně není tuctová !


Ke rtěnkám jsem dostala i tužky na rty. Já tohle ale nikdy nepoužívala, protože mi nevyhovuje ten nános na rtech - tím myslím tužka, která je docela hutná plus ještě rtěnka. Mám ráda nahé rty, maximálně balzám. 

Nicméně tyto tužky mě překvapily. Mají velice jemnou a lehkou texturu a donutí mě, abych se nad tužkami zamyslela a dala jim šanci =) 


RTĚNKY BUDE MOŽNÉ ZAKOUPIT NA ESHOPU KRÁSA.CZ (zatím jsem ji tam nenašla)



PS: konečně mám práci - pracuji ve firmě, která se zabývá tiskem, grafikou, reklamou a tak - prostě to co jsem vždy chtěla. Na blog mi tudíž zbývá méně času, nicméně produkty si mohu brát s sebou do práce a nafotit tam, ve volném čase, takže určitě se nebojte, že bych na blog zanevřela. Budu se snažit být co nejvíce aktivní. Mám tu hodně produktů, které čekají na recenzi, ale ještě jsem se k tomu nedostala :)

[ RECENZE ] MAKEUP REVOLUTION LAK NA NEHTY

Dnes bych vám ráda představila krásný chladně fialový odstín laku od MAKEUP REVOLUTION - ADORE.

Musím říct, že barvička mě oslovila. Co aplikace ? No, tam je to horší.

Štěteček je hodně marnej a špatnej. Fakt dost. Má tvrdé štětiny a při aplikaci druhé vrstvy dělá rýhy do spodní vrstvy. To fakt nechceš. Když to ale zaschne, tak rýhy nejsou vidět. Lze to také podpořit vrstvou bezbarvého laku či top coatu - vždy spodní vrstvu trošku naleptají a tak se barva ještě dá sjednotit, pokud vznikla velká rýha.

Zasychání laku je podle mě docela rychlé, resp. není to ten lak, kterej je i po hodině mokrej. Což je fajn. Já se s tím nerada zdržuji (2x base coat, 2x barevný lak, top coat).

Konzistence laku je taková krémovější, takže lak dost dobře kryje už v jedné vrstvě, ale já vždy dávám raději dvě vrstvy - hlavně proto, že mám měkké nehty.






Málo rozmíchaná barva ?


S lakem jsem docela spokojená. Výkon / cena je odpovídající a myslím, že bych pořídila i další barvy :) Které například ?




LAK MŮŽETE ZAKOUPIT NA ČESKÝCH STRÁNKÁCH MAKEUP REVOLUTION LONDON ZA 45,- KČ

[ RECENZE ] MAKEUP REVOLUTION LIQUID EYELINER WATERPROOF

Mám tu pro vás k recenzi pár produktů od MAKEUP REVOLUTION LONDON. Začneme linkami, které mě mile překvapily.




Štěteček je velmi tenký a docela pružný, což mi vyhovuje. Nikdy se mi nepracovalo dobře s tvrdými aplikátory. Nejraději mám když je aplikátor pružný a já ho jen položím a jedu, a díky tomu že je měkký, tak kopíruje tvar cesty a dle potřeby dělá linku tenčí či silnější.

Linky zasychají docela rychle, ale ne tak, aby jste vyfrkli linku a hned mrkali. Raději chviličku vydržte ;)

Výdrž linek je velice dobrá. Díky tomu že jsou voděodolné mi vydrží celý den bez toho, aniž by se otiskly (s tím mám velký problém, mám mastnější víčka a u gelových linek či tužek na oči se mi stávalo, že se mi po pár hodinách udělaly linky i na horní části oka - to nechceš!). Bohužel úplně voděodolné nejsou - když jsem koukala v posteli na televizi a začaly mi slzet oči (ne, nebrečela jsem! :D ) tak se mi linka rozmočila a při přejetí prstem zmizla úplně (ne celá, jen to mokré). Takže ta voděodolnost není 100%, ale určitě bych při nákupu upřednostnila spíše tuto variantu =) Vydrží podle mě déle.


Při líčení si s ní vyhrajete. Umí udělat tenkou linku, ale určitě ji přemluvíte i na výrazné linky jako měla Amy W.

Musím říct, že mě linky velice překvapily a budu je velice ráda nadále používat a nevylučuji to, že je i zakoupím několikrát ;) Potěšily mě a tak to má být =P


ZAKOUPIT MŮŽETE NA MAKEUP REVOLUTION ZA CENU 69,- KČ
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS